SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Zbavitu me numrat

L250.00

Zbavitu dhe mëso! Përgatitu për shkollë! Praktiko njohuritë për numrat! Ndihmoje fëmijën  duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për numrat është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë t’i përgjigjet pyetjeve, të plotësojë librin dhe të zbavitet duke mësuar.

Përshkrimi

Përgatitur nga ekspertë të arsimit parashkollor.
Autore:Jenny Ackland
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN 978-9928-08-279-4

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Zbavitu me numrat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '