SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Slide Kliko Linkun
Slide Shtëpia botuese mediaprint
Ne e duam letërsinë
Homazh i bukur që i bëhet të vërtetës, guximit dhe vendosmërisë, ndërsa në sfond shpaloset mbrojtja e natyrës si burim jete.
Slide Shtypshkronja Mediaprint Cilësi shtypshkrimi Mediaprint ofron për klientët e saj realizimin e të gjitha llojeve të botimeve si: revista, buletine, libra, katalogë, fletëpalosje etj. Cilësia është qëllimi ynë! Slide Arsimimi, fokusi ynë kryesor Mëso me librat Mediaprint Tekstet shkollore mediaprint ofrojnë metoda bashkëkohore të të nxënit, integrim ndërlëndor, nxitin mendimin krijues dhe kritik dhe punën në grup .

shtëpia juaj e dijes

Libri i mirë në bibliotekën tënde është një mik që ta kthen shpinën dhe përsëri mbetet i tillë.

mediaprint

Autorët e muajit

Botime të reja në publicistikë dhe letërsi për fëmijë.

+ + + + +
Autor

Ethem Ruka

Autori sjell për publikun një nga debatet më të zjarrta në lidhje me të ardhmen e njeriut dhe njerëzimit, bazuar në zhvillimin e teknologjive të fundit, në botimin e tij të fundit “Transhumanizmi: Përtej njeriut - A mund ta rishkruajmë librin e jetës?”

+ + + + +
Shkrimtare

Adelina Mamaqi

Shkrimtarja më e dashur e fëmijëve vjen me botimin e saj të 60-të: “Ne tani lexojmë vetë”. Antologji e dedikuar për fëmijët e klasës së parë që sapo kanë mësuar të lexojnë me 26 tregime, përralla e poezi. Autorja vijon të punojë për një botim të ri.

+ + + + +
Studiues

Vincenzo Dorsa

Një shqiptar ndër më të shquarit e Rilindjes Kombëtare. Veprat e tij janë mirëfilli kërkime dhe studime shkencore. Por kryevepra e tij botuar në 1847-n, që për herë të parë vjen në shqip, është “Mbi shqiptarët, kërkime dhe mendime”.

+ + + + +
Krijues i ri

Rejvi Dervishi

Rejvi Dervishi është talent i ri në letërsi. Për lexuesin vjen me romanin e tij të parë “Ishulli i thesarit”, botim i ilustruar nga piktori Artur Dauti. Ai studion në shkollën 9-vjeçare Emin Duraku në klasën e shtatë, i adhuron librat dhe i pëlqen shumë të shkruajë.

Slide Publicistikë Librat më të kërkuar
Artikuj, intervista, informacione për librat e Shtëpisë Botuese. Misioni ynë është të orientojmë lexuesit të rriten me librin. Ne po e bëjmë këtë duke botuar letërsi klasike dhe bashkëkohore.

Slide Shtypshkronja Cilësi shtypshkrimi Mediaprint ofron për klientët e saj realizimin e të gjitha llojeve të botimeve si: revista, buletine, libra, katalogë, fletëpalosje etj. Cilësia është qëllimi ynë!

Aktivitete

Promovime librash

Takime me autorë, prezantime, ngjarje dhe festivale letrare

20.05.2021
/
Tiranë, Shqipëri
24.05.2021
/
Tiranë, Shqipëri
27.05.2021
/
Tiranë, Shqipëri
Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '