SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
Info

Shtypshkronja

Shtypshkronja

Cilësia është qëllimi ynë!

Kur është fjala për shërbimet e komunikimit të biznesit, shtypshkronja Mediaprint e ka të mbuluar çdo sektor. Ne mund të sigurojmë pothuajse çdo produkt të imagjinueshëm për të komunikuar me klientët tuaj.

mediaprint

Cilësi shtypshkrimi

teknologjia

Shumëllojshmëri produktesh

Galeri produktesh

Vizioni ynë është tejkalimi i pritshmërive të klientit

Mediaprint ofron për klientët e saj realizimin e të gjitha llojeve të botimeve si: revista, buletine, libra, katalogë, fletëpalosje etj. Për të mësuar më shumë rreth shumë produkteve dhe shërbimeve të shtypura që ne ofrojmë, ju lutemi të kontaktoni me përfaqësuesit e shërbimit të klientit.

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '