Blog

Suzana Varvarica Kuka ka lindur në Tiranë, më 19 korrik 1955. Ka kryer studimet në Universitetin e Arteve. Me profesion skulptore, kostumografe, skenografe, regjisore e filmit të animuar, studiuese arti, pedagoge e historisë së artit dhe e disa lëndëve të tjera profesionale të lidhura me artin pamor dhe kuratore. Ka mbajtur detyra të rëndësishme gjatë jetës, ku do të përmendim; shefe

Shpesh prindërit mund ta gjejnë veten në dilemë, nëse ka vërtetë vlerë t’ju lexojnë fëmijëve në moshë të vogël? A i ndihmon kjo gjë në formimin e tyre? Po në lidhjen që ata do të kenë më pas librin? Kërkimet tregojnë se te fëmijët nën moshën trevjeçare, ndodh një zhvillim i shpejtë i trurit. Veprimet e përditshme të prindërve të tilla,

Maniela Sota ka lindur më 19 gusht 1978 në qytetin e Fierit. Ka kryer studimet në Universitetin e Bukureshtit, në degën Gjuhë Letërsi Angleze dhe Rumune. Është përkthyese dhe autore tekstesh shkollore. Ka qenë drejtuese e Departamentit të Përkthimeve në projekte të ndryshme të Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri dhe përkthyese zyrtare e Ministrisë së Drejtësisë. Aktualisht është administratore në një

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '