SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
Info

Rreth nesh

f

Libra shkollorë

Zbulo mundësi të pafundme nëpërmjet të mësuarit

d

Letërsia për fëmijë

Lexuesi rritet me ne

f

Libri digjital

Vizioni ynë për të ardhmen

g

Libri universitar

Botime me vlerë për studentët në fushën e financave dhe shkencës

Slide Historiku Mediaprint-Shtëpia juaj e dijes Rrugëtimi ynë nisi në vitin 2006 me librin shkollor dhe didaktik dhe më pas vazhdoi edhe letërsinë për fëmijë.

Slide Libri digjital Rrugëtimi drejt botës digjitale Mediaprint ka krijuar dhe vijon të zhvillojë një projekt mjaft domethënës dhe bashkëkohor që e kemi pagëzuar me emrin Mediaprint online.

Letërsia artistike për fëmijë

Lexuesi rritet me ne!

Këtu do të gjeni një botë të bukur me histori dhe ngjarje që zhvillojnë fantazinë!

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '