Image Alt
info

Promovim libri

27 May
Promovim libri
12:00 - 16:00
Akademia e shkencave
Shtëpia Botuese Mediaprint
Hyrja e lirë

Mbi shqiptarët, kërkime dhe mendime, Vincenzo Dorsa

Detajet e aktivitetit

Data: 27 05 2021
Ora: 12:00 - 16:00
Vendi: Akademia e shkencave
Organizatori: Shtëpia Botuese Mediaprint
Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '