SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Paraja nga lashtësia në ditët tona 

L700.00

Paraja nga lashtësia në ditët tona  është pjesë e serisë Të kuptojmë paranë. Ky libër u jep përgjigje shumë pyetjeve të tilla, si: Si zhvillohej tregtia në lashtësi? Kush i shpiku monedhat? Si duket paraja në vende të ndryshme të botës etj. Autorja jep historinë e parasë në kohë, duke e shoqëruar me shumë ilustrime dhe shembuj interesantë. Historia e parasë vjen deri në kohët moderne, me fakte të panjohura, duke dhënë një informacion shumë të vlefshëm. Libri ofron për lexuesin mjaft kuriozitete, të cilat zbulohen edhe nëpërmjet fotove dhe hartave autentike, shembujve dhe pyetjeve.

Përshkrimi

Autore: Lori McManus
Konsulent: Dr. Michael S. Miller
Përkthyese: Alma Mushi
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-007-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Paraja nga lashtësia në ditët tona ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '