SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Bumet, rëniet, krizat – Cikli ekonomik              

L700.00

Bumet, rëniet, krizat është pjesë es serisë Tregu global. Ndërkohë që bota përjetoi kohët e fundit një rënie të madhe ekonomike, fakti se kjo periudhë pasonte një periudhë ekspansioni, apo bumi të fuqishëm ekonomik, u harrua lehtë. Si ka mundësi që fati i njerëzve të ndryshojë kaq ndjeshëm? Libri tregon  se tregjet financiare janë krijuar në vite duke imituar modele ose ne forme ciklike (zgjerimi dhe rënia). Duke përdorur një gjuhë të thjeshtë dhe me shembuj, shpjegohen treguesit kryesorë ekonomike,  niveli i papunësisë, i borxhit dhe mënyra se si këta tregues kanë ndryshuar në kohë. Pa e vështirësuar mënyrën e shpjegimit të situatës financiare në përgjithësi, kuptohet lehtë se në cilën fazë të ciklit ekonomik jemi sot dhe ku mund të shkojmë nesër.

Përshkrimi

Autore: Barbara Gottfried Hollander
Konsulent: Dr. Michael S. Miller
Përkthyes: Petro Plasa
Konsulente për përkthimin në shqip: Merita Shuke
ISBN: 978-9928-08-002-8

 

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Bumet, rëniet, krizat – Cikli ekonomik              ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '