SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të shpenzosh para 

L400.00

Të shpenzosh para është pjesë e serisë Paraja nëpër botë. Në këtë libër iu prezantojnë fëmijëve konceptin e parasë, shkëmbimit dhe diversitetit global. Me fjali të thjeshta dhe ilustrim  fotografik, tregohen se ku dhe për çfarë shpenzohen paratë. Në fund të çdo libri ka një përmbledhje të koncepteve të dhëna dhe një udhëzues për t’u përdorur nga prindërit dhe mësuesit.
Për nxënësit e klasave të para dhe të dyta.

Përshkrimi

Autore: Rebecca Rissman
Konsulente letrare: MA. Diana Bentley, MA. Dee Reid
Konsulent i përmbajtjes: Dr.Gayle Mindes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-021-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të shpenzosh para ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '