SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Biznesi pa kufij – Globalizimi    

L700.00

Biznesi pa kufij është pjesë e serisë Tregu global. Si konsumator modern, praktikisht mund të blesh çdo produkt nga çdo vend i botës. Falë globalizimit, e gjithë bota është e ndërlidhur si një treg gjigant. Po cilat janë kostot e kësaj lehtësie?Biznesi pa kufij: Globalizimi shqyrton të mirat dhe disavantazhet e globalizimit, duke përfshirë efektin e tij mbi punëtorët, konsumatorët, mjedisin dhe kulturat. Po kështu, ai shqyrton historikun e tregtisë dhe mënyrën se si tregjet u zhvilluan nga lokale në globale. Duke shpjeguar çështjet përtej globalizimit me një gjuhë të thjeshtë, ky libër do t’ju ndihmojë të kuptoni rolin që luani në një ekonomi gjithnjë e më shumë globale

Përshkrimi

Autor: David Andrews
Konsulent: Dr. Michael S. Miller
Përkthyes: Petro Plasa
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-004-2

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Biznesi pa kufij – Globalizimi    ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '