SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Historia e parasë  

L600.00

A keni bërë ndonjëherë pyetjen se nga kanë ardhur paratë? Ju mund të mësoni pse, ku dhe si u shpikën paratë në librin “Historia e parasë”. Historia e parasë përshkruan mënyrat që ka përdorur njeriu për të shkëmbyer të mirat, pa nevojën e parasë. Libri jep disa shembuj të mjeteve apo sendeve që shkëmbeheshin, deri në momentin e shpikjes së monedhës së parë, në formë letre apo metali. Vazhdon me konceptin modern të parasë dhe tregon se si banka e sotme është shtëpia e parave. Gjithashtu jepen njohuri për pagesat jo vetëm me para, por edhe me karta. Libri përfundon me një lojë interesante interaktive për të kuptuar më mirë shkëmbimin mall me mall.

Përshkrimi

Autore: Roberta Basel
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-023-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Historia e parasë  ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '