SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Çeqet, kartat e kreditit dhe të debitit         

L600.00

A keni parë ndonjëherë njerëz që blejnë gjëra të ndryshme pa para? Ndoshta ata i kanë dhënë shitësit një copë letër apo kanë përdorur një kartë plastike. Mund t’ju jetë dukur sikuar ato nuk kanë përdorur para, por në fakt kanë përdorur. Libri Çeqet, Kartat e Kreditit dhe Kartat e Debitit shpjegon se si njerëzit mund të blejnë pa përdorur monedha apo kartëmonedha.

Përshkrimi

Autore: Roberta Basel
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-025-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Çeqet, kartat e kreditit dhe të debitit         ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '