SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Investimet – Aksionet, bonot dhe investime të tjera

L700.00

Investimet është pjesë e serisë Tregu global. Bota e investimeve është plot me rreziqe dhe shpërblime. Siç është vërejtur nga kriza e fundit ekonomike botërore, investuesit mund të fitojnë shumë një ditë dhe të humbasin gjithçka javës tjetër. Duke qenë se kemi shumë mundësi investimi nga të cilat mund të zgjedhim, cilat janë mënyrat më të mira për t’i investuar paratë? Libri jep një pamje të qartë të botës së investimeve. Ai eksploron mundësitë që ofrojnë llogaritë rrjedhëse dhe ato të kursimeve, riskun  dhe të mirat e tregut të aksioneve. Shembujt e investimeve të njerëzve të ndryshëm, ndihmojnë të kuptosh se cili lloj investimesh është i përshtatshëm për financat tuaja të ardhshme dhe cilat janë hapat që ju çojnë në arritjen e objektivave afatgjatë.

Përshkrimi

Autor: Aaron Healey
Konsulent: Dr. Michael S. Miller
Përkthyes: Artur Hadaj
Konsulente për përkthimin në shqip: Merita Shuke
ISBN: 978-9928-08-001-1

 

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Investimet – Aksionet, bonot dhe investime të tjera”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '