SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të bëjmë tregti (një libër për trambën)

L700.00

Të bëjmë tregti është pjesë e serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informphen për çështje shumë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato.
Një ditë, mësuesi z. Uellis u tregon nxënësve të tij të klasës së tretë, se qindra vjet më parë njerëzit nuk përdornin të njëjtin sistem parash që përdoret sot. Në vend të tij, njerëzit bënin pazar për të shkëmbyer mallra, në mënyrë që të kishin atë që donin. Klasa angazhohet në një lojë “shkëmbimesh” për të kuptuar më mirë se si funksionon. Grupet përpiqen që megjithëse pa para, të shkëmbejnë gjëra, pa cënuar dëshirat e tyre. Por, a do të arrijë çdo grup të marrë atë që do pa shpenzuar fare para…?!

Përshkrimi

Autore: Nancy Loewen
Konsulentë: Dr. Joseph Santos, MA. Sussan Kesslering
Përkthyese: Sabina Dhrimo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN:  978-9928-08-015-8

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të bëjmë tregti (një libër për trambën)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '