SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Si të shpenzosh para

L600.00

Të shpenzosh para është pjesë e serisë Të mësojmë për paranë. Çfarë përdorin njerëzit për të blerë gjëra? Për ta gjetur lexo këtë libër dhe mëso çdo gjë rreth shpenzimit të parave! Me foto tërheqëse dhe tekst të thjeshtë, fëmijët do të mësojnë se si njerëzit kudo në botë shpenzojnë para për mallra dhe shërbime. Autorja tregon se si përdoret paraja për të plotësuar nevojat tona të ndryshme. Jepen këshilla se si duhet të jemi të kujdesshëm për të bërë zgjedhjen më të mirë dhe të bëjmë dallimin midis mallit të mirë dhe jo të mirë. Jepet ideja e dhurimit të parave për njerëzit në nevojë. Nxënësit nxiten të shpenzojnë paratë në mënyrë të kujdesshme dhe duke planifikuar shpenzimet. Jepet informacion për çeqet dhe kartat e kreditit. Loja interaktive është interesante sepse të fut në botën e zgjedhjes përpara çmimeve dhe cilësisë.

Përshkrimi

 Autore: Mary Firestone
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-009-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Si të shpenzosh para”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '