SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të kursesh, të shpenzosh apo të dhurosh? (një libër për menaxhimin e parave)

L700.00

Të kursesh, të shpenzosh apo të dhurosh është pjesë e serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informohen për çështje shumtë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato. Nëpërmjet situatave reale jepen njohuri mbi çështje shumë të rëndësishme, siç janë kursimi, pagesat, fitimi. Të gjithë librat janë ilustruar me piktura tërheqëse dhe janë shumë të thjeshtë për t’u kuptuar. Eni dhe Albi janë dy personazhe që i ndihmojnë prindërit në punët e shtëpisë dhe i marrin paratë e tyre të xhepit çdo javë. Albi i kursen të vetat, ndërsa Eni i shpenzon. Një vizitë deri te qendra tregtare i bën të dy të mendojnë për kursimin dhe shpenzimin. A do t’u mbeten më para për të dhuruar? Mësoni në këtë libër për menaxhimin e parave.

Përshkrimi

Autore: Nancy Loewen
Konsulentë: Dr. Joseph Santos, MA. Sussan Kesslering
Përkthyese: Sabina Dhrimo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN:  978-9928-08-013-4

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të kursesh, të shpenzosh apo të dhurosh? (një libër për menaxhimin e parave)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '