SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Kjo kushton dy guaska (historia e parasë)

L700.00

Kjo kushton dy guaska është pjesë e serisë Paratë kanë rëndësi. Libri i informon fëmijët për çështje shumtë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato. Nëpërmjet situatave reale jepen njohuri mbi çështje shumë të rëndësishme, siç janë kursimi, pagesat, fitimi. Personazhi i librit, Skerdi, mëson në bibliotekë që dikur në vend të parasë janë përdorur objekte të ndryshme. Me ndihmën e dy punonjësve të bibliotekës, ai mëson për historinë e lindjes së parasë, mënyrat e shkëmbimit të mallrave, kur dhe ku u shpikën monedhat e para dhe shumë fakte të tjera interesante. Bashkohuni me Skerdin të mësoni kur dhe pse diçka kushtonte dy guaska.

Përshkrimi

Autore: Nancy Loewen
Konsulentë: Dr. Joseph Santos, MA. Sussan Kesslering
Përkthyese: Sabina Dhrimo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN:  978-9928-08-016-5

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Kjo kushton dy guaska (historia e parasë)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '