SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Si të fitosh para

L600.00

Si të fitosh para është pjesë e serisë Të mësojmë për paranë. Libri u mëson fëmijëve si të fitojnë para në mënyrë të thjeshtë, nëpërmjet ilustrimeve me foto dhe shembujve të thjeshtë nga jeta e përditshme. Fëmijët mund të bëjnë disa punë të caktuara. Duke ofruar disa shërbime ata mësojnë të përcaktojnë edhe çmimet, duke bërë dallimin ndërmjet shpenzimit që kanë bërë dhe fitimit që duan të marrin.  Loja interaktive jep një shembull të angazhimit të fëmijëve në shitje. Përse njerëzit kanë nevojë të punojnë? Lexo këtë libër për ta gjetur dhe mëso çdo gjë se si fitohen paratë!

Përshkrimi

Autore: Mary Firestone
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-011-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Si të fitosh para”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '