SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Çfarë bëjnë bankat? 

L600.00

A keni bërë ndonjëherë pyetjen se çfarë bëjnë bankat? Ju mund të mësoni mbi llogaritë e çeqeve dhe të kursimeve, se si i përdorin bankat paratë dhe mbi kreditë në librin “Çfarë bëjnë bankat?”. Libri përshkruan në mënyrë të thjeshtë vizitën e një familjeje (nëna me dy fëmijët) në një bankë. Gjatë vizitës, secili mëson diçka për të cilën është i interesuar. Libri na njeh me disa koncepte bazë financiare, si: kursimi dhe depozita, kredia, llogaria bankare, shërbimet bankare, tërheqja e parave nëpërmjet bankës elektronike, etj.

Përshkrimi

Autore: Roberta Basel
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-028-8

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Çfarë bëjnë bankat? ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '