SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Si të kursesh para

L600.00

Si të kursesh para është pjesë e serisë Të mësosh për paranë. Për çfarë shërben një arkë kursimi? Lexo këtë libër për ta gjetur dhe mëso çdo gjë rreth kursimit të parasë me mënyra shume praktike! Lexuesit do të mësojnë për mënyrat e ndryshme se si i kursejnë paratë njerëzit dhe se si përdoret paraja nëpër botë. Po kështu, me fjalor të thjeshtë, jepet edhe koncepti i futjes në bankë të depozitave dhe i interesit të fituar në këtë rast.

Përshkrimi

Autore: Mary Firestone
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-010-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Si të kursesh para”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '