SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të fitosh para

L400.00

Të fitosh para ësht libër i serisë  Paraja nëpër botë. Me fjali të thjeshta dhe ilustrim  fotografik, i jepet përgjigje pyetjes se ç’është paraja, çfarë formash ka dhe përse përdoret; tregohen mënyrat se si fitohen paratë. Jepet koncepti i fitimit të parasë nëpërmjet ofrimit të shërbimeve dhe punës.
Në fund libri ka një përmbledhje të koncepteve të dhëna dhe një udhëzues për t’u përdorur nga prindërit dhe mësuesit.
Për nxënësit e klasave të para dhe të dyta

Përshkrimi

Autore: Rebecca Rissman
Konsulente letrare: MA. Diana Bentley, MA. Dee Reid
Konsulent i përmbajtjes: Dr.Gayle Mindes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-026-4

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të fitosh para”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '