SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Përdorimi i parasë   

L700.00

Përdorimi i parasë  është pjesë e serisë Të kuptojmë paranë. Libri shpjegon lidhjen e parasë me institucionet dhe me mënyrat se si ajo përdoret. Nëpërmjet tregimit jepen këshilla për kursimet dhe mënyrën se si mund të përdoren paratë. Nëpërmjet shembujve jepet informacion për investimet, buxhetin, bankingun online, llogaritë e ndryshme, kartat dhe këshilla se si mund të ruhemi nga vjedhja e identitetit dhe rreziqet e përdorimit të tyre.

Përshkrimi

Autore: Gail Fay  K
Konsulent: Dr. Michael S. Miller
Përkthyese: Alma Mushi
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-005-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Përdorimi i parasë   ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '