SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Aty ku është paraja (një libër për bankën)

L700.00

Aty ku është paraja është pjesë e serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informohen për çështje shumtë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato. Nëpërmjet situatave reale jepen njohuri mbi çështje shumë të rëndësishme, siç janë kursimi, pagesat, fitimi. Drini shkon në punën e mamit, e cila punon në një bankë. Aty, ai mëson se çfarë pune bëjnë arkëtarët në bankë, shikon një llogari bankare, dhomën e sigurisë ku mbahen paratë, mëson se si merret një kredi dhe se çfarë është interesi i saj. Të gjitha këto veprime të personazhit të librit janë të ilustruara me cilësi dhe u japin fëmijëve edhe kënaqësi estetike bashkë me njohuritë që marrin.
Për klasën e tretë dhe të katërt

Përshkrimi

Autore: Nancy Loewen
Konsulentë: Dr. Joseph Santos, MA. Sussan Kesslering
Përkthyese: Sabina Dhrimo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-017-2

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Aty ku është paraja (një libër për bankën)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '