SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të kursesh para

L400.00

Të kursesh para është pjesë e serisë Paraja nëpër botë. Në këtë libër iu prezantojnë fëmijëve konceptin e parasë, shkëmbimit dhe diversitetit global. Me fjali të thjeshta dhe ilustrim  fotografik, jepet koncepti i fitimit të parasë nëpërmjet ofrimit të shërbimeve dhe punës; tregohen se ku dhe për çfarë shpenzohen paratë; tregohet pse njerëzit kursejnë, përse shërbejnë kursimet dhe ku i vendosin ato. Në fund të çdo libri ka një përmbledhje të koncepteve të dhëna dhe një udhëzues për t’u përdorur nga prindërit dhe mësuesit.

Përshkrimi

Autore: Rebecca Rissman
Konsulente letrare: MA. Diana Bentley, MA. Dee Reid
Konsulent i përmbajtjes: Dr.Gayle Mindes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-022-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të kursesh para”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '