SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të mirat materiale dhe shërbimet  

L600.00

Çfarë blini ju? Lodra? Çokollata, karamele? Po flokët a i prisni? Secili nga ne blen të mira materiale dhe shërbime. Ju mund të mësoni se çfarë blejnë njerëzit dhe ku i gjejnë paratë për të blerë sendet që u nevojiten, në librin “Të mirat materiale dhe shërbimet”. Në këtë prezantim të botës së parasë dhe të parimeve bazë të ekonomisë, fëmijët do të marrin njohuri mbi rëndësinë e parave në shoqëri dhe do të mësojnë se cila është vlera e fitimeve, kursimeve dhe e shpenzimit të parave. Mësimi i njohurive të para mbi paranë, nga seria “Të mësosh për paranë”, është një investim i rëndësishëm në fushën e edukimit ekonomik.

Përshkrimi

Autore: Janeen R. Adil
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-019-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të mirat materiale dhe shërbimet  ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '