SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Limona dhe limonadë (një libër për ofertën dhe kërkesën)

L700.00

Limona dhe limonadë është libër i serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informohen për çështje shumë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato.
Kur një vajzë e vogël kërkon të fitojë para, ajo ngre një tezgë dhe fillon të shesë limonadë. Personazhi ynë quhet Arba. Në fillim çdo gjë shkon mirë dhe ajo fiton para. Por, kur fëmijët në rrugën përballë fillojnë të bëjnë të njëjtën gjë, gjërat ndryshojnë. Edhe Arba fillon të mendojë ndryshe. Me anë të shembujve, fëmijët njihen me kuptimin e fjalëve: kapital, fitim, konkurrencë, çmim, partneritet, etj.

Përshkrimi

Autore: Nancy Loewen
Konsulentë: Dr. Joseph Santos, MA. Sussan Kesslering
Përkthyese: Sabina Dhrimo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN:  978-9928-08-014-1

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Limona dhe limonadë (një libër për ofertën dhe kërkesën)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '