SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Çfarë është paraja?

L400.00

Çfarë është paraja është seri e librave Paraja nëpër botë.Në këtë libër iu prezantojnë fëmijëve konceptin e parasë, shkëmbimit dhe diversitetit global. Me fjali të thjeshta dhe ilustrim  fotografik, i jepet përgjigje pyetjes se ç’është paraja, çfarë formash ka dhe përse përdoret. Në fund të çdo libri ka një përmbledhje të koncepteve të dhëna dhe një udhëzues për t’u përdorur nga prindërit dhe mësuesit.
Për nxënësit e klasave të para dhe të dyta.

Përshkrimi

Autore: Rebecca Rissman
Konsulente letrare: MA. Diana Bentley, MA. Dee Reid
Konsulent i përmbajtjes: Dr.Gayle Mindes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-020-2

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Çfarë është paraja?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '