SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Pamjaftueshmëria   

L600.00

“Furnizimi mbaroi!” Gjithçka në botë e ka një kufi – të gjitha burimet mund të mbarojnë. Kjo quhet pamjaftueshmëri. Në këtë libër do të lexoni se si pamjaftueshmëria ndikon në çmim dhe në zgjedhjet tona. Në këtë libër do të lexoni se si pamjaftueshmëria ndikon në çmimet dhe në zgjedhjet tona.

Përshkrimi

Autore: Janeen R. Adil
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-024-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Pamjaftueshmëria   ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '