SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Paraja dhe tregtia  

L700.00

Paraja dhe tregtia është pjesë e serisë Të kuptojmë paranë. Në libër shpjegohet koncepti i ekonomiksit, i burimeve të pamjaftueshme, përballë nevojave në rritje. Nëpërmjet shembujve tregohet  lidhja ndërmjet zhvillimit ekonomik dhe tregtisë.  Gjithashtu lexuesi njihet edhe me organizmat më të fuqishme botërore të tregtisë dhe funksionet e tyre. Shpjegimi i globalizimit si fenomen bëhet nëpërmjet shembujve që tregojnë se si ka influencuar ai në zhvillimin e vendeve të caktuara.

Përshkrimi

Autor: Patrick Catel
Konsulent: Dr. Michael S. Miller
Përkthyes: Artur Hadaj
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-006-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Paraja dhe tregtia  ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '