SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të njohim paranë  

L600.00

A i keni bërë ndonjëherë pyetjen vetes Pse ne përdorim para? Libri “Të njohim paranë”, do t’ju mësojë rreth lekëve dhe qindarkave dhe si përdoren paratë në botë. Libri fillon me një shembull të thjeshtë të shkëmbimit të mallrave për të kuptuar se çfarë do të thotë tregti. Tregtia bëhet nëpërmjet pagesës së parave dhe këto para janë të ndryshme në vende të ndryshme. Libri jep idenë e shkëmbimit (exchange) të parave, për t’i përdorur ato në vende të ndryshme.

Përshkrimi

Autore: Mary Firestone
Konsulente: Dr. Sharon M. Danes
Përkthyese: Aviola Kristo
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-012-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të njohim paranë  ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '