SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fitimi i parasë                                   

L700.00

Fitimi i parasë është pjesë e serisë Të kuptojmë paranë. Në mënyrë të  thjeshtë shpjegohet se ç’është ekonomia dhe cilat janë pjesët përbërëse te saj, pse duhet të punojnë njerëzit dhe si janë fituar paratë përgjatë gjithë historisë. Libri përshkruan zhvillimet më të rëndësishme të teknologjisë në botë duke e ndërthurur edhe me llojet e ndryshme të punëve në sektorin publik apo shtetëror. Autori jep informacion për njerëzit më të pasur në botën dhe për historitë se si janë bërë të tillë.

Përshkrimi

Autor: Nick Hanter
Konsulent: Dr. Michael S. Miller
Përkthyese: Alma Mushi
Konsulente për përkthimin në shqip: Donika Qirici
ISBN: 978-9928-08-008-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fitimi i parasë                                   ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '