SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Zbavitu me modelet dhe format

L250.00

Zbavitu dhe mëso! Përgatitu  për shkollë! Praktiko njohuritë për format dhe modelet! Ndihmoje fëmijën  duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për modelet dhe format është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë t’i përgjigjet pyetjeve, të plotësojë librin dhe të zbavitet duke mësuar.

Përshkrimi

Përgatitur nga ekspertë të arsimit parashkollor
Autore: Jenny Ackland
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN 978-9928-08-276-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Zbavitu me modelet dhe format”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '