SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Zbavitu me matematikë

L250.00

Libri u prezanton fëmijëve konceptet bazë të numrave, të shkrimit dhe të leximit për fëmijët e ciklit fillor. Këta libra u japin mundësi atyre të zhvillojnë aftësitë bazë të nevojshme në këtë moshë. Aktivitetet janë argëtuese dhe janë ndërtuar në mënyrë të tillë që të nxisin sa diskutimin aq edhe aftësitë praktike. Ka fëmijë që mund t’i bëjnë vetë aktivitetet e librit, sikurse ka të tjerë që kërkojnë ndihmën e të rriturve.Të gjithë fëmijët kanë mundësi ta shijojnë suksesin në fund të çdo aktiviteti, duke vendosur një yll ngjitës (stiker) si shenjë vlerësimi për veten e tyre.

Përshkrimi

Autore: Sarah Lindsay
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN: 978-9928-08-288-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Zbavitu me matematikë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '