SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Zbavitu me lojëra logjike

L250.00

Libri u prezanton fëmijëve konceptet bazë të numrave, të shkrimit dhe të leximit për fëmijët e ciklit fillor. Këta libra u japin mundësi atyre të zhvillojnë aftësitë bazë të nevojshme në këtë moshë. Aktivitetet janë argëtuese dhe janë ndërtuar në mënyrë të tillë që të nxisin sa diskutimin, aq edhe aftësitë praktike. Ka fëmijë që mund t’i bëjnë vetë aktivitetet e librit, sikurse ka të tjerë që kërkojnë ndihmën e të rriturve. Të gjithë fëmijët kanë mundësi ta shijojnë suksesin në fund të çdo aktiviteti, duke vendosur një yll ngjitës (stiker) si shenjë vlerësimi për veten e tyre.

Përshkrimi

 

Autor: Alison Primrose
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN 9789928082879

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Zbavitu me lojëra logjike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '