SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Vëllai i vogël

L800.00

Autor: Åse Ombustvedt
Ilustruese: Jens Kristensen
Përktheu: Flavja Maca
ISBN 978-9928-08-479-8
Mosha e leximit 3 deri në 6 vjeç

Përshkrimi

Një vajzë e vogël largohet fshehurazi nga shtëpia kur në jetë vjen vëllai i saj. Ajo është e sigurt se prindërit duan ta zëvendësojnë atë. Është vjeshtë dhe ajri ka nisur të ftohet. Megjithatë, vogëlushja vendos të fshihet tek një pemë e madhe lisi, ku mendon se do të qëndrojë përgjithnjë. Në pemën e lisit, ajo zbulon, që aty lart nuk është vetëm. Një histori e bukur për xhelozinë e motrës ndaj vëllait të vogël të porsalindur. Një ndryshim i tillë në familje mund të jetë i vështirë si për të mëdhenjtë, ashtu edhe për të vegjlit. Por në të tilla raste të vjen në ndihmë dikush: mami ose babi, ose një i rritur tjetër. Ose si në këtë histori: një ketër dhe një lis.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Vëllai i vogël”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '