SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Thyesat dhe numrat dhjetorë – Puno dhe zbavitu

L650.00

Autore: Rosie Hore
Ilustruese: Luana Rinaldo
Këshilluese edukimi: Sheila Ebbutt
Përktheu dhe përshtati: Dituri Malaj
ISBN 978-9928-08-492-7

Përshkrimi

Shkëlqeni në njohuritë tuaja me këtë libër zbavitës. Merrni njohuri për thyesat, numrat dhjetorë dhe përqindjet. Metodë angleze në mbështetje të programit mësimor. Libri përmban këshilla dhe udhëzime të dobishme për t’ju dhënë mundësinë që të zgjidhni metoda të ndryshme kur ju kryeni veprime me thyesat, kur llogaritni përqindjet apo kur kryeni veprime me numrat dhjetorë. Figurat ngjitëse dhe përgjigjet e ushtrimeve i gjeni në fund të librit. Kontrolloni njohuritë e marra me anë të pyetjeve të shpejta në fund të çdo kapitulli. Në fund të librit gjeni te “muri i thyesave” thyesat më të përdorshme. Vlerësoni veten me një yll për çdo përgjigje të saktë.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Thyesat dhe numrat dhjetorë – Puno dhe zbavitu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '