SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Tabelat e shumëzimit – Puno dhe zbavitu

L650.00

Autore: Rosie Hore
Ilustruese: Luana RinaldoKëshilluese edukimi: Sheila Ebbutt
Përktheu dhe përshtati Dituri Malaj
ISBN 978-9928-08-493-4

Përshkrimi

Ky libër përmban aktivitete dhe pazëlla që do t’ju ndihmojnë t’i mësoni sa më mirë tabelat e shumëzimit. Metodë angleze në mbështetje të programit mësimor.
Si përdoret ky libër
Tabelat e shumëzimit janë lista me pyetje dhe përgjigje për shumëzimin. Sapo ju të njiheni me to mund të shumëzoni me numrat nga 1 deri në 12 më shpejt dhe më thjesht.
Ka plot këshilla dhe hile përgjatë rrugës. … ose kthehuni mbrapsht te faqja që ka të shkruar tabelën e shumëzimit.
Pyetjet e shpejta ju japin mundësinë që të provoni njohuritë e marra. Përpiquni që tabelat e shumëzimit t’i thoni me zë të lartë përpara se të nisni secilën faqe.
Mos u shqetësoni nëse ngecni. Në këto raste shikoni përgjigjet në fund të këtij libri. Mos u përpiqni të bëni gjithçka menjëherë – është më mirë nga pak dhe shpesh. Vlerësoni veten me një yll për çdo përgjigje të saktë.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Tabelat e shumëzimit – Puno dhe zbavitu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '