SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

O trumcak bredharak

L400.00

Autor: Xhahid Bushati
Ilustruese: Ledia Kostandini
Poezi për fëmijë
ISBN 978-9928-08-496-5
Mosha e sugjeruar 6+

Përshkrimi

Libri “O trumcak bredharak” i Xhahid Bushatit është një përmbledhje poetike për fëmijë, poezitë e së cilës u këndojnë zogjve, pyjeve, hënës, yjeve, valëve dhe natyrës që rrethon fëmijët. Autori është shprehur me vargje të rrjedhshme dhe figuracion të pasur, që ushqejnë ndjenjën e së bukurës, së mirës dhe njerëzores në edukimin e lexuesve të vegjël. Poezitë kanë marrë vetëm pikënisjen nga krijimtaria e poetëve të njohur botërorë, por ato janë krijime origjinale, autentike, të një poeti shqiptar të frymëzuar nga ambienti ynë dhe që i kushtohen fëmijëve tanë. Në to pasqyrohet bota shpirtërore, psikologjia, poezia, imagjinata, çiltërsia e fëmijëve. Autori është fitues i çmimit të letërsisë për fëmijë për vitin 2021.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “O trumcak bredharak”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '