SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Nikolasi i vogël zbavitjet në pushimin e madh

L600.00

Aventurat e Nikolasit të vogël vazhdojnë! Te ky libër do të gjesh përsëri Alcestin, i cili mund të hajë të gjithçka dhe të mos sëmuret kurrë; Xhefrin, babai i të cilit është shumë i pasur dhe ai blen lodra dhe Xhefri nganjëherë i jep ato shokëve të tij për të përfunduar hyerjen e tyre; Edin, i cili është shumë i fortë dhe ndonjëherë të grushton; Rufusin, i cili ka një bilbil dhe babai i tij është një oficer policie; Maksin, i cili vrapon shumë shpejt; Xhoin, të cilit nuk i pëlqen t’ua japë gjërat shokëve; Anjanin që mëson shumë…  e të gjitha këto zhvillohen në klasë, në oborrin e shkollës, te sheshi, në shtëpi … me mësuesen, kujdestarin, drejtorin, mamin, babin, gjyshen… Personazhet e këtij libri i gjen dhe në klasën tënde! Një libër me shumë humor. Një libër ku edhe të rriturit hasin ngjashmëri me fëmijërinë e tyre, ku secili sjell ndër mend se ka patur në klasë tipa si personazhet e librit.

Përshkrimi

Autorë: Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe
Përkthyer nga Adrana Koxha
ISBN:9789928083180

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Nikolasi i vogël zbavitjet në pushimin e madh”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '