SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Nikolasi i vogël në telashe

L600.00

Të gjithëve na ndodh të futemi në telashe. Mirëpo kur bëhet fjalë për Nikolasin e vogël dhe shokët e tij Alcestin, Edin, Xhoin, Kloterin, Maksin, Anjanin, Xhefrin, Xhoin dhe Ryfysin, telashet mund të shndërrohen në katastrofë. Sidomos kur pjesë e këtyre telasheve bëhen edhe prindërit e Nikolasit dhe gjyshja, zoti Mushbum, drejtori i shkollës, mësuesja apo dhe Pufka. Sidoqoftë me Nikolasin e vogël telashet zgjidhen shpejt dhe çdo gjë përfundon më së miri!

 

Përshkrimi

Autorë: Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe
Përkthyer nga Adrana Koxha
ISBN 978-9928-08-365-4

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Nikolasi i vogël në telashe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '