SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Nesër do të bëhemi më mirë!

L1,100.00

Autore: Tatiana de Rosnay
Përktheu: Adriana Koxha
ISBN: 9789928086815

Përshkrimi

Një nënë beqare njëzet e tetëvjeçare, Kandisë Luradur, e tronditur nga vdekja së fundmi e babait të saj, bën një jetë të vakët. Një mbrëmje dimri me shi në Paris, ajo është dëshmitare e një aksidenti trafiku. Një grua është rrëzuar dhe plagosur rëndë. E tronditur, Kandisa e ndihmon atë, më pas i shkon në spital. Pak nga pak, lind miqësia midis dy grave.
Deri në ditën kur Dominika i kërkon Kandisës të shkojë në shtëpinë e saj për t’i marrë disa sende personale. Nga ai çast, gjithçka do të ndryshojë…
Përse Kandisa  dëshiron të rrëmojë në intimitetin e një ekzistence për të cilën ajo në fund të fundit nuk di asgjë? Dhe kush është  Dominikë Markizani, elegante rreth të pesëdhjetave, kaq e vetmuar dhe enigmatike?
“Nesër do të bëhemi më mirë”  gjurmon rrugëtimin e një gruaje të brishtë drejt vetëpranimit, drejt lirisë së saj. Libri gjithashtu u bën jehonë fjalëve të fundit të shkrimtarit Emile Zola, udhëtarit në këtë histori.

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Nesër do të bëhemi më mirë!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '