SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Mësuesi ynë vjen nga një planet tjetër!

L500.00

Mësuesi ynë vjen nga një planet tjetër është pjesë e serisë Shkolla ime e çuditshme. Është dita e parë e shkollës dhe mësuesi i Ei Xheit nuk ka lidhje më këtë botë. Ai është shumë i mençur, thotë gjëra
të çuditshme, bën veprime të çuditshme dhe ka pamje të çuditshme. Ai ka njohuri për gjithçka. Mos vallë ai vjen nga ndonjë planet tjetër?

Përshkrimi

Autor: Dan Gutman
Piktor: Jim Palliot
Përkthyese: Nisela Gjikaj
ISBN: 978-9928-08-377-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Mësuesi ynë vjen nga një planet tjetër!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '