SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Mbledhja dhe zbritja – Puno dhe zbavitu

L650.00

Autore: Rosie Hore
Ilustruese: Luana Rinaldo
Këshilluese edukimi: Sheila Ebbutt
Përktheu dhe përshtati: Dituri Malaj
ISBN 978-9928-08-491-0

Përshkrimi

Libër aktivitetesh plot këshilla dhe udhëzime për mbledhjen dhe zbritjen. Metodë angleze në mbështetje të programit mësimor. Si përdoret ky libër? Ky libër është i ndarë në pesë pjesë. Secila pjesë është e mbushur me këshilla dhe udhëzime të dobishme për t’ju dhënë mundësinë që të zgjidhni metoda të ndryshme kur ju kryeni mbledhje ose zbritje. Përgjatë librit ju mund të zgjidhni “Pyetje të shpejta” për të testuar njohuritë e mësuara. Kthehuni mbrapa për të rrethuar përgjigjen tuaj… Për të gjetur një shumë numrash, ju do të mësoni si të përdorni boshtin numerik dhe radhitjen e numrave. Ju do të mësoni lidhjet numerike me shumë 100, ndarjen, dhe do të nxiteni për të përparuar më tej. Vlerësoni me një yll veten për çdo përgjigje të saktë.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Mbledhja dhe zbritja – Puno dhe zbavitu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '