SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 10-11 (pjesa e parë) +Fletore Pune.

L1,002.00

Libri Matematika 10, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Matematika 10

Teksti mësimor Matematika 10-11 (pjesa e parë) ka rubrika të larmishme dhe situata problemore që i ndihmojnë nxënësit të ndihen të sigurt gjatë zhvillimit të lëndës së matematikës. Mësimet nxisin shkathtësinë e nxënësve në zgjidhjen e problemave, japin strategji të cilat i ndihmojnë ata të përdorin njohuritë matematikore për zgjidhjen e situatave nga jeta e përditshme, japin situata që i nxisin nxënësit të shpjegojnë arsyetimin e tyre matematikor dhe të reflektojnë për njohuritë e tyre dhe për të patur vetëbesim në përgjigjet e dhëna.
Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Fletore Pune Matematika 10-11

Fletore pune Matematika 10-11 përmban ushtrime të shoqëruara me udhëzime, që ndihmojnë në përforcimin dhe thellimin e njohurive. Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MAS, shoqërohet me fletore pune.
Autorë: Jack Barraclough, Chris Baston, Ian Bettison, Sharon Bolger, Ian Boote, Judith Chadwick, Ian Jacques, Catherine Murphy, Su Nicholson, Naomi Norman, Diane Oliver, Katherine Pate, Jenny Roach, Peter Sherran and Robert Ward-Penny
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Llukan Puka, Prof. As. Dr. Adrian Naço, Fatbardha Gjoni (Sherja)
ISBN: 978-9928-08-252-7

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MAS.
Përktheu dhe përshtati: Fatbardha Gjoni (Sherja)
ISBN: 978-9928-08-254-1

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 10-11 (pjesa e parë) +Fletore Pune.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '