SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore Pune matematika 5

L339.00

Fletore Pune Matematika 5

Teksti Fletore pune Matematika 5 përmban shumëllojshmëri aktivitetesh që mbështeten në programin e Matematikës 5. Ushtrime të niveleve të ndryshme të të nxënit. Niveli i vështirësisë së ushtrimeve rritet gradualisht duke siguruar kuptueshmëri dhe performancë matematikore të nxënësit. Udhëzime dhe këshilla të dobishme për të ndihmuar mësuesit ose prindërit të shpjegojnë metodat dhe konceptet kryesore matematikore para çdo ushtrimi.

Përshkrimi

Fletorja e punës matematika  5 mbështet nxënësit, si pjesë e një sërë burimesh, në përputhje me kurrikulën e matematikës për arsimin fillor.
Autore: Mary Wood
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN: 978-9928-08-390-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore Pune matematika 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '