SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Tik 6

L259.00

TIK 6

Teksti Tik 6 ndahet në 5 kapituj, të cilët shpjegojnë funksionet kryesore të kompjuterit dhe marrëdhënien me botën digjitale. Temat dhe detyrat praktike shoqërohen me nivele vështirësie, që përcaktohen me anë të shënjuesve: EL – elementar N 1 – niveli 1 N2 – niveli 2. Secili kapitull përbëhet nga tema që përmbajnë figura dhe shembuj në funksion të veçorive të temave. Gjithashtu, temat kanë detyra praktike për t’i kompletuar, të cilat bëjnë të mundur që të aftësoheni për veçoritë e shpjeguara në përmbajtjen kryesore. Në fund të librit do të gjeni aktivitetet përmbyllëse të grupuara. Ju mund të përcaktoni nivelet e çdo teme me anë të shënjuesve. Ky libër u shkrua duke përdorur Microsoft Windows 7 dhe Office 2010.

Përshkrimi

Ky tekst është i miratuar nga MASR.

Autore: Lediana Bardhi, Anduela Lila

ISBN: 978-9928-08-1988

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Tik 6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '