SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore Pune Kimia 9

L313.00

Fletore pune Kimia 9

Teksti Fletore pune Kimia 9 përmban në mënyrë të shkurtuar konceptet kryesore të trajtuara në çdo kapitull. Aty do të gjeni ushtrime të zgjidhura dhe ushtrime të pazgjidhura për të provuar veten dhe për të punuar në mënyrë të pavarur.

Përshkrimi

Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor  Kimia 9.

Autorë: Michelle Austin, Iain Brand, Richard Grime, Sue Kearsey, Susan Robilliard, Nigel Saunders

Përktheu: Besnik Baraj, Përshtati: Aishe Karaj

ISBN: 978-9928-08-331-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore Pune Kimia 9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '