SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Kimia 8

L482.00

Libri Kimia 8, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Kimia 8

Teksti Kimia 8  është hartuar duke u mbështetur në strukturën e mëposhtme: Çdo kapitull fillon me një pyetje, e cila do t’ju ndihmojë të mendoni se për çfarë do të mësoni. Çdo temë mësimore ka disa pyetje që ju shërbejnë për të kontrolluar nëse e keni kuptuar mësimin. Fjalët e reja janë me germa të theksuara. Kuptimi i tyre sqarohet në fjalor. Në çdo temë ka kuriozitete dhe njohuri, që plotësojnë dijet tuaja në shkencën e kimisë. Çdo kapitull plotësohet me disa pyetje, që ju ndihmojnë të mendoni si shkencëtar, të përgatiteni për nivelin pasardhës dhe të testoni njohuritë tuaja. Në fund të çdo kapitulli ka pyetje që shërbejnë për përforcimin e njohurive që keni marrë. Ato ju ndihmojnë të provoni veten mbi ato që keni mësuar në atë kapitull. Të gjitha ushtrimet në libër përmbajnë vlerësim të pikëzuar.

Përshkrimi

Tekst i miratuar nga MASR. Shoqërohet me Fletore Pune.
Autorë: Iain Brand, Richard Crime
Përktheu: Prof Dr. Besnik Baraj
Përshtati: Aishe Hajredini (Karaj)
ISBN: 9789928082985

Autore: Aishe Karaj, Irena Kotobelli
ISBN: 978-9928-08-312-8

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Kimia 8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '