SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore Pune Dituri natyre 5

L317.00

Fletore pune Dituri natyre 5

Teksti shkollor “Fletore pune Dituri natyre 5” është përkthim i tekstit të “Pearson Education Limited” dhe përputhet me programin e miratuar nga Ministria e Arsimit. Botimi përmban veprimtari praktike dhe ndihmon nxënësit të vetëvlerësohen dhe të praktikojnë njohuritë e marra në fushën e shkencës.

Përshkrimi

Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor Dituri natyre 5.
Autorë: Tara Lievesley, Deborah Herridge, John Stringer
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-387-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore Pune Dituri natyre 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '