SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Art pamor 9

L366.00

Art pamor 9

Teksti Art pamor 9 përbëhet nga 3 Tematika. Çdo mësim ka disa rubrika si: Fjalë kyçe, konceptet e reja kryesore, Unë tani di, veprimtari praktike dhe pyetje për kontrollin e njohurive.

Përshkrimi

Ky tekst është i miratuar nga MASR.
Autore: Suzana Varvarica
ISBN:978-9928-08-332-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Art pamor 9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '